Mit liv

Opvækst

Jeg hedder Kristine og blev født i Herlev i 1962. Her voksede jeg op i et pacelhuskvarter sammen med min far og mor og storesøster Susan.

Min far var kaptajn på et skib og var væk mange måneder ad gangen. Min mor var hjemmegående og jeg har derfor ikke gået i børnehave. Min mor fik job som hjemmehjælper da min søster og jeg blev store.

Min barndom var præget af, at min far sjældent var hjemme. Til gengæld rejste vi til ham når vi kunne. Derfor har jeg set mange havnebyer i europa og sejlet midelhavet rundt med skib, det var sjovt!

Senere

Da jeg blev voksen flyttede jeg til en lejlighed i Herlev, hvor jeg boede sammen med min mand i 8 år. Vi blev skilt i 1991 og jeg endte med at få en lejlighed i Sydhavnen, hvor jeg nu har boet i 10 år sammen med min kæreste Michael.

Vi er begge interesseret i sport og går til atletik sammen i Københavns Idrætsforening. Ud over træningen udfører vi også frivilligt arbejde for klubben. Dette består f.eks. i praktisk arbejde i forbindelse med motionsløb, f.eks. Feminas Kvindeløb.

Vi er begge konkurrencemennesker og holder af at løse quizzer. Vi har også selv lavet forskellige quizzer, som er blevet løst af familie og venner til fødselsdage eller andre fester.

 

Uddannelse

Efter endt skolegang, læste jeg til laborant på Slagteriskolen i Roskilde. Der var desværre stor arbejdsløshed, så da jeg havde gået ledig i 10 måneder tog jeg arbejde i postvæsnet som brevsorterer.

Senere søgte jeg ind til DSB og blev togbetjent og togfører i regional og intercitytog. Dette job var jeg glad for i 11 år, men så meldte trangen til at lære noget nyt. Jeg sagde mit job op og startede som 35 årig på studenterkursus. To år senere fik jeg studenterhuen og matematisk/fysisk eksamensbevis.

Dette blev adgangen til Suhrs Seminarium, hvor jeg i 3½ år læste til Professionsbachelor i ernæring og sundhed. Desværre måtte jeg erkende at beskæftigelses situationen ikke var blevet bedre end sidst jeg afsluttede en uddannelse, så jeg tog et rengøringsjob for at komme ud af arbejdsløsheden.

Mens jeg var sygemeldt var jeg i arbejdsprøvning som kirketjener i Apostelkirken på Vesterbro. Jeg følte ikke at jeg kunne magte et job som rengøringsleder eller lærer, så nu har jeg fået fuldtidsjob som 2. kirketjener i Vangede Kirke.

Idræt

Jeg har altid været glad for sport og motion. Som barn gik jeg til svømning og ridning og jeg cyklede gerne lange ture. Som voksen begyndte jeg at løbe fordi det var en motionsform der kunne passes ind med skiftende arbejdstider. Jeg løb i Sparta atletik og motion, hvor jeg deltog i forskellige motionsløb, bl.a. Eremitageløbet og forskellige kvindeløb.

En dag mødte jeg på østerbro stadion en pige der gik til atletik. Hun overtalte mig til at prøve og nu har jeg hængt på i 10 år. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle lære at løbe hækkeløb i en alder af 33 år men det gjorde jeg og var på KIF's kvindehold til Danmarksturneringen.

Nu går jeg mange ture, svømmer og spiller discgolf i Valbyparken. Jeg er så småt begyndt at træne atletik igen. Denne gang med KIF's idrætsmærkeafdeling, som er en flok tidligere aktive, der gerne vil holde sig i form og nyde hinandens selvskab med noget overkommelig motionstræning. Om sommeren er vi udendørs til forskellige aktiviteter på stadion og om vinteren laver vi øvelser i en gymnastiksal.

 

Om Kristine

Tilbage til forsiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til forsiden